Selecteer een pagina

Onze diensten

 

Schoonmaak

Al uw schoonmaakwerk, zowel spoedklussen als langlopende opdrachten zowel voor reguliere of specialistische schoonmaak, is in goede handen bij Crown. Onze vakbekwame schoonmakers zijn betrokken, resultaat gericht, gastvrij en goed opgeleid . Wij garanderen u een frisse en schone werkomgeving.

Specialistische schoonmaak (diepte reiniging keukens, sanitaire ruimtes, opleverschoonmaak, inhuizingsschoonmaak etc.)

U wilt uw pand gebruiksklaar gemaakt hebben (opleverschoonmaak of inhuizingschoonmaak) of een periodieke onderhoudsbeurt geven aan uw keuken, sanitaire ruimtes enzovoort? Met de precisie, netheid en voorzien van de juiste materialen/middelen en mensen waarmee Crown werkt, krijgt uw de kwaliteit van het hoogste niveau.

 

Glasbewassing

Schone ramen is een visitekaartje voor uw pand. Vakkundig reinigen wij ramen en kozijnen van vuil en fijnstofneerslag. Uw pand krijgt zo een representatieve, ‘streeploze’ uitstraling. Afhankelijk van uw wensen werken wij eenmalig, periodiek of resultaatgericht.

Gevelreiniging

Gevels hebben nogal wat te verduren van het weer en andere invloeden, zoals bouwwerkzaamheden. Een schone gevel geeft uw pand niet alleen een betere uitstraling, maar draagt ook bij aan de levensduur. Bij Crown Bedrijfsdiensten B.V. weten we wat uw gevel nodig heeft.

Housekeeping

Housekeeping is één van de belangrijkste activiteiten in uw hotel. Het valt immers meteen op als een kamer vies is. U wilt schoon sanitair, keurig opgemaakte bedden en stofvrij meubilair? In een kort tijdsbestek en uitgevoerd door personeel dat zich keurig gedraagt en zich servicegericht opstelt als de gast erom vraagt? Wij ontzorgen u graag!

Vloeronderhoud

U wilt natuurlijk dat uw vloeren zo lang mogelijk mee gaan en tegelijkertijd een frisse uitstraling behouden. Crown Bedrijfsdiensten B.V. heeft de kennis en ervaring in huis om uw vloeren in een perfecte staat terug te brengen én te behouden.

Bouwdienstverlening (stucen, verven, opruim- en servicegerichte diensten)

Extra handen nodig in de bouw? Onze medewerkers ondersteunen u graag op en rond een bouwterrein. Van bouwopruimers tot handyman en van koffiedames tot de bewaking van uw bouwplaats. We zijn ook gespecialiseerd in het glad en strak stucen  en verven van wanden, muren of plafonds. Welke ondersteuning u ook nodig heeft, personeel van Crown Bedrijfsdiensten B.V. voert de werkzaamheden zelfstandig en adequaat uit, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen.

Calamiteitenservice 24/7

Heeft uw een calamiteit? Ons eigen calamiteiten team bestaat uit vakbekwame werknemers die 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat staan en professionele hulpverlening bieden bij calamiteiten. Door snel en adequaat te handelen zorgen wij dat het bedrijfsproces niet stil komt te staan. Uw zorgen zijn onze zorgen.

Het uitlenen van personeel

Onze vakbekwame en flexibele medewerkers kunnen op elke gewenste moment uw bedrijf helpen. Uw zorgen zijn onze zorgen. En daarom kunt uw gebruik maken van onze bekwame mensen voor al uw diverse werkzaamheden binnen uw organisatie.