Onze diensten

 

Kwaliteitschoonmaak

Al uw schoonmaakwerk, zowel spoedklussen als langlopende opdrachten zowel voor reguliere of specialistische schoonmaak, is in goede handen bij Crown. Onze schoonmakers zijn betrokken, resultaat gericht, gastvrij en goed opgeleid . Wij garanderen u een frisse en schone werkomgeving.

Opleveringschoonmaak

U wilt uw pand gebruiksklaar gemaakt hebben? Met de precisie, netheid en voorzien van de juiste materialen/middelen waarmee Crown werkt, krijgt uw pand gegarandeerd een frisse start. 

 

Glasbewassing

Schone ramen is een visitekaartje voor uw pand. Vakkundig reinigen wij ramen en kozijnen van vuil en fijnstofneerslag. Uw pand krijgt zo een representatieve, ‘streeploze’ uitstraling. Afhankelijk van uw wensen werken wij eenmalig, periodiek of resultaatgericht.

Gevelreiniging

Gevels hebben nogal wat te verduren van het weer en andere invloeden, zoals bouwwerkzaamheden. Een schone gevel geeft uw pand niet alleen een betere uitstraling, maar draagt ook bij aan de levensduur. Bij Crown Bedrijfsdiensten B.V. weten we wat uw gevel nodig heeft.

Housekeeping

Housekeeping is één van de belangrijkste activiteiten in uw hotel. Het valt immers meteen op als een kamer vies is. U wilt schoon sanitair, keurig opgemaakte bedden en stofvrij meubilair? In een kort tijdsbestek en uitgevoerd door personeel dat zich keurig gedraagt en zich servicegericht opstelt als de gast erom vraagt? Wij ontzorgen u graag!

Vloeronderhoud

U wilt natuurlijk dat uw vloer, vloerkleden en tapijten zo lang mogelijk mee kan en tegelijkertijd een frisse uitstraling behoudt. Crown Bedrijfsdiensten B.V. heeft de kennis en ervaring in huis om uw , vloerkleed of tapijt in optimale staat terug te brengen én te behouden.

Bouwdienstverlening

Extra handen nodig in de bouw? Onze medewerkers ondersteunen u graag op en rond een bouwterrein. Van bouwopruimers tot handyman en van koffiedames tot de bewaking van uw bouwplaats. Welke ondersteuning u ook nodig heeft, personeel van Crown Bedrijfsdiensten B.V. voert de werkzaamheden zelfstandig en adequaat uit, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen.

Verven

Wij verven uw plafond en muren d.m.v. het aanbrengen van latexverf . Uw muren en plafonds zien er hierna fris en strak uit, ze zijn bovendien ook beschermd tegen invloeden van buitenaf zoals vocht.

Stucen

U kunt voor  uw stucwensen bij Crown terecht. We zijn gespecialiseerd in het glad en strak stucen van wanden, muren of plafonds.

Crown is actief in

Bouw

Evenementen

Kantoren

Scholen

Hotels