Onze diensten

Opleveringschoonmaak

Toekomstige gebruikers, potentiële kopers en veeleisende opdrachtgevers willen een ruimte die écht gebruiksklaar is. Van nieuwbouw, bestaande panden, woningen tot openbare gelegenheden: met de precisie en netheid waarmee onze professionals werken, krijgt uw pand gegarandeerd een frisse start voor een nieuwe bestemming.

 

Glasbewassing

Uw pand verdient een representatieve uitstraling. Dat lukt niet zonder schone, streeploze ramen en kozijnen. Een van Crowns specialiteiten is het lappen van ramen en kozijnen. Vakkundig reinigen wij ramen en kozijnen van vuil en fijnstofneerslag. Uw pand krijgt zo een representatieve, ‘streeploze’ uitstraling.

 

Kwaliteitschoonmaak

Al uw schoonmaakwerk, zowel spoedklussen als langlopende opdrachten zowel voor reguliere of specialistische schoonmaak, is in goede handen bij Crown. Onze schoonmakers zijn betrokken, gastvrij, goed opgeleid, voorzien van de juiste materialen/middelen en werken resultaat gericht. Wij garanderen u een frisse en schone werkomgeving.

Gevelreiniging

Gevels hebben nogal wat te verduren van het weer en andere invloeden, zoals bouwwerkzaamheden. Een schone gevel geeft uw pand niet alleen een betere uitstraling, maar draagt ook bij aan de levensduur. Bij Crown Bedrijfsdiensten B.V. weten we wat uw gevel nodig heeft.

Housekeeping

Housekeeping is één van de belangrijkste activiteiten in uw hotel. Het valt immers meteen op als een kamer vies is. U wilt schoon sanitair, keurig opgemaakte bedden en stofvrij meubilair? In een kort tijdsbestek en uitgevoerd door personeel dat zich keurig gedraagt en zich servicegericht opstelt als de gast erom vraagt? Wij ontzorgen u graag!

Vloeronderhoud

U wilt natuurlijk dat uw vloer, vloerkleden en tapijten zo lang mogelijk mee kan en tegelijkertijd een frisse uitstraling behoudt. Crown Bedrijfsdiensten B.V. heeft de kennis en ervaring in huis om uw , vloerkleed of tapijt in optimale staat terug te brengen én te behouden.

Bouwdienstverlening

Extra handen nodig in de bouw? Onze medewerkers ondersteunen u graag op en rond een bouwterrein. Van bouwopruimers tot handyman en van koffiedames tot de bewaking van uw bouwplaats. Welke ondersteuning u ook nodig heeft, personeel van Crown Bedrijfsdiensten B.V. voert de werkzaamheden zelfstandig en adequaat uit, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen.

Verfen

Wij verven uw plafond en muren d.m.v. het aanbrengen van latexverf . Uw muren en plafonds zien er hierna fris en strak uit, ze zijn bovendien ook beschermd tegen invloeden van buitenaf zoals vocht.

Stuccen

U kunt voor  uw stucwensen bij Crown terecht. We zijn gespecialiseerd in het glad en strak stucen van wanden, muren of plafonds.

Crown is actief in

Bouw

Evenementen

Kantoren

Scholen

Hotels