Over ons

Geen rijker kroon als onze schoon

Ons verhaal

Crown Bedrijfsdiensten B.V. is sinds haar oprichting dé specialist op het gebied van glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud. Het bedrijf is opgericht in 2007. Door de jaren heen is Crown daarnaast uitgegroeid tot een kwalitatieve goede speler op het gebied van opruim-, service- en schoonmaakdiensten. Crown is actief in heel Nederland en in verschillende sectoren van kantoren, appartementencomplexen en winkels, tot horeca, sportverenigingen, onderwijsinstellingen en industrie. Ook voor evenementenschoonmaak bent u bij Crown aan het juiste adres. Door Crowns deskundige aanpak zijn uw tribunes, skyboxen, hallen en sanitaire voorzieningen in korte tijd weer inzetbaar voor het volgende evenement.

 

Deskundige aanpak

De  korte lijnen, scherpe prijzen en kwalitatieve dienstverlening maken Crown tot een betrouwbare partner met veel ervaring. Wij denken graag met u mee en zoeken samen met u naar de beste oplossing. U kunt ervan op aan dat wij het werk zorgvuldig voorbereiden en deskundig uitvoeren.

Snel inzetbaar

Dankzij ons slimme automatisering en gestroomlijnde administratieve processen zijn wij in staat om ongekend snel aanvragen, ongeacht de omvang, in te plannen. Of u ons nu inschakelt voor spoedopdrachten of reguliere schoonmaak voor een lange periode, u kunt 24/7 bij Crown terecht.

Korte lijnen

Wij van Crown zijn een wendbaar en bevlogen team! Wij staan 24 uur, 7 dagen per week tot uw beschikking. Bel of mail ons, wij reageren altijd direct en zijn u direct van dienst!