Конфіденційність

Компанія Crown Bedrijfsdiensten B.V., розташована за адресою IJburglaan 630-C1 1087 CG Amsterdam, несе відповідальність за обробку персональних даних, як зазначено в цій заяві про конфіденційність.
Малком Есаяс є спеціалістом із захисту даних Crown Bedrijfsdiensten B.V. З ним можна зв’язатися через info@crownbedrijfsdiensten.nl

Персональні дані, які ми обробляємо

Crown Bedrijfsdiensten B.V. обробляє ваші персональні дані, оскільки ви користуєтеся нашими послугами та/або тому, що ви самі надаєте їх нам. Нижче ви знайдете огляд персональних даних, які ми обробляємо:

  • Ім’я та прізвище
  • CексCrown Bedrijfsdiensten B.V. також обробляє персональні дані, якщо ми зобов’язані це робити за законом, наприклад дані, необхідні для нашої податкової декларації.
  • Дата народження
  • Місце народження
  • Адресні дані
  • Hомер телефону
  • Адреса електронної пошти
  • Дані про місцезнаходження
  • Hомер рахунку в банку

Спеціальні та/або конфіденційні персональні дані, які ми обробляємо

Crown Bedrijfsdiensten B.V. обробляє такі спеціальні та/або конфіденційні персональні дані про вас: – номер обслуговування громадян (BSN)

З якою метою та на якій підставі ми обробляємо персональні дані

Crown Business Services B.V. обробляє ваші персональні дані для таких цілей:

  • Обробка вашого платежу
  • Щоб мати можливість зателефонувати або надіслати вам електронну пошту, якщо це необхідно, щоб мати можливість виконувати наші послуги
  • Щоб інформувати вас про зміни в наших послугах та продуктах
  • Щоб доставити вам товари та послуги

Crown Bedrijfsdiensten B.V. також обробляє персональні дані, якщо ми зобов’язані це робити за законом, наприклад дані, необхідні для нашої податкової декларації.

Автоматизоване прийняття рішень

Crown Bedrijfsdiensten B.V. не приймає рішень на основі автоматизованої обробки з питань, які можуть мати (значні) наслідки для людей. Це стосується рішень, які приймаються комп’ютерними програмами чи системами без залучення особи (наприклад, співробітника Crown Bedrijfsdiensten B.V.).

Як довго ми зберігаємо персональні дані

Crown Bedrijfsdiensten B.V. не зберігає ваші персональні дані довше, ніж це строго необхідно для досягнення цілей, для яких збираються ваші дані.

Передача персональних даних третім особам

Crown Bedrijfsdiensten B.V. передає ваші персональні дані різним третім сторонам, якщо це необхідно для виконання угоди та виконання будь-яких юридичних зобов’язань. Ми укладаємо угоду про обробку даних з компаніями, які обробляють ваші дані від нашого імені, щоб забезпечити такий самий рівень безпеки та конфіденційності ваших даних. Crown Bedrijfsdiensten B.V. залишається відповідальним за ці операції обробки. Крім того, Crown Bedrijfsdiensten B.V.може передати ваші персональні дані іншим третім особам. Ми робимо це лише з вашого явного дозволу.

Файли cookie або подібні методи, які ми використовуємо

Crown Bedrijfsdiensten B.V. використовує лише технічні та функціональні файли cookie. А також аналітичні файли cookie, які не порушують вашу конфіденційність. Файл cookie – це невеликий текстовий файл, який зберігається на вашому комп’ютері, планшеті або смартфоні під час першого відвідування цього веб-сайту. Файли cookie, які ми використовуємо, необхідні для технічного функціонування веб-сайту та зручності використання. Вони забезпечують належну роботу веб-сайту та, наприклад, запам’ятовують бажані налаштування. За допомогою цього ми також можемо оптимізувати наш веб-сайт. Ви можете відмовитися від файлів cookie, налаштувавши свій інтернет-браузер таким чином, щоб він більше не зберігав файли cookie. Крім того, ви також можете видалити всю інформацію, яка раніше була збережена через налаштування вашого браузера.

Перегляд, зміна або видалення даних

Ви маєте право переглядати, виправляти або видаляти свої персональні дані. Крім того, ви маєте право відкликати свою згоду на обробку даних або заперечити проти обробки ваших персональних даних компанією Crown Bedrijfsdiensten B.V. і ви маєте право на перенесення даних. Це означає, що ви можете надіслати нам запит на відправку персональних даних, які ми маємо про вас у комп’ютерному файлі, вам чи іншій організації, згаданій вами. Ви можете надіслати запит на доступ, виправлення, видалення, передачу даних ваших персональних даних або запит на відкликання вашої згоди чи заперечення проти обробки ваших персональних даних на адресу service@crownbedrijfsdiensten.nl. Щоб переконатися, що запит на доступ був зроблений вами, ми просимо вас надіслати разом із запитом копію документа, що підтверджує вашу особу. Зробіть у цій копії чорним кольором свою фотографію на паспорт, MRZ (зона машиночитання, смугу з цифрами внизу паспорта), номер паспорта та номер служби громадянина (BSN). Це робиться для захисту вашої конфіденційності. Ми відповімо на ваш запит якомога швидше, але протягом чотирьох тижнів. Crown Bedrijfsdiensten B.V. також хочемо зазначити, що у вас є можливість подати скаргу до національного наглядового органу, Голландського органу захисту даних. Ви можете зробити це за таким посиланням: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Як ми захищаємо персональні дані

Crown Bedrijfsdiensten B.V. серйозно ставиться до захисту ваших даних і вживає відповідних заходів для запобігання неправильному використанню, втраті, несанкціонованому доступу, небажаному розголошенню та несанкціонованій зміні. Якщо у вас виникло враження, що ваші дані не захищені належним чином або є ознаки неправильного використання, будь ласка, зв’яжіться з нашою службою підтримки клієнтів або за адресою service@crownbedrijfsdiensten.nl