Housekeeping

Een schone ervaring

Uw belang

Housekeeping is een van de belangrijkste activiteiten in uw hotel. Het valt immers meteen op als een kamer vies is. U wilt schoon sanitair, keurig opgemaakte bedden en stofvrij meubilair? In een kort tijdsbestek en uitgevoerd door personeel dat zich keurig gedraagt en zich servicegericht opstelt als de gast erom vraagt?

Dienstlevering

Housekeeping houdt voor ons in dat u het volgende kan verwachten

 

  •     Schoonmaak diensten door ervaren schoonmaakkrachten
  •     Flexibele en snel inzetbare dienstlevering
  •     Een eindresultaat waar u blij mee bent

Ervaren. Communicatief. Representatief.

Uw gasten verdienen een optimale hotelervaring. Schone kamers en ruimtes maken daar een belangrijk onderdeel van uit. Het is daarbij van belang dat de werkzaamheden worden uitgevoerd door arbeidskrachten met een professionele houding en een representatieve uitstraling. Onze medewerkers in de housekeeping werken grondig, efficiënt en met een dienstverlenende instelling naar uw gasten.

 

Onze medewerkers zijn niet alleen prima schoonmaakkrachten met veel ervaring, maar ook communicatief vaardig en representatief voor uw organisatie. Zij kunnen direct voor u aan de slag. Of u nu tijdelijk of structureel extra handen nodig hebt, u kunt vertrouwen op de kwaliteit van Crown Bedrijfsdiensten B.V.. Wij ontzorgen u graag op dit gebied.