Bouw

Alles voor uw bouwplaats

Uw belang

Extra handen nodig in de bouw? Onze medewerkers ondersteunen u graag op en rond een bouwterrein. Van bouwopruimers tot handyman en van koffiedames tot de bewaking van uw bouwplaats. Welke ondersteuning u ook nodig heeft, personeel van Crown Bedrijfsdiensten B.V. voert de werkzaamheden zelfstandig en adequaat uit, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen.

 

Op een bouwterrein gebeurt nogal wat. Om het werk op tijd klaar te krijgen en om de bouwplaats op orde te houden, is ondersteunend personeel vaak onmisbaar. Zo kunnen de professionals zich volledig richten op het echte werk.

Dienstlevering

Bouw dienstverlening houdt voor ons in dat u het volgende kan verwachten

 

  •     Dienstverlening op maat voor uw bouwplaats
  •     Flexibele en snel inzetbare dienstlevering
  •     Een eindresultaat waar u blij mee bent

Veilig werken. Zelfstandig klussen klaren.

Crown Bedrijfsdiensten B.V. biedt op verschillende niveaus ondersteuning op bouwterreinen. Van koffiedames die ervoor zorgen dat de koffie klaarstaat en de vergaderruimtes op orde zijn tot bouwopruimers die van aanpakken weten en zo een opgeruimde werkplek creëren.

Maar ook als u tijdelijk hak- en sloopwerkzaamheden hebt, verkeersregelaars moet inzetten of bewaking van uw bouwplaats wilt uitbesteden, zit u bij Crown Bedrijfsdiensten B.V. goed. Al ons personeel is VCA-gecertificeerd, kennen de processen die op een bouwplaats plaatsvinden en hebben een flexibele instelling. Met Crown Bedrijfsdiensten B.V. heeft u niet uw handen vol aan extra ondersteuning, maar heeft u er gegarandeerd extra handen bij!